Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Amerikos bastūnai

Amerikos bastūnai

Ką manot apie tokį gyvenimo būdą? Tiesiog įdomu. Mano nuomonė čia. O ir šiaip fantastiškos nuotraukos.

Daugiau čia.

Tags: March 18th, 2008 Randasi Velniškai įdomu


10 komentarų to “Amerikos bastūnai”

  1. PinkCity Sako:

    Aš manau, kad būti valkata visų pirma yra labai drąsus žingsnis, ypač jei jau esi kažko savam lizdelyje prikaupęs ir pradėjęs materialėti. Nežinau, ar įšdrįsčiau, bet suprantu, kad taip gali pajusti didelę didelę išsvajotą laisvę. Jei pavyktų atsikratyti nerimo, kad rytoj neturėsi ką valgyt… Nuotraukos tikrai super žavingos.



  2. shiny Sako:

    Aš suprantu, kad galbūt yra labai jėga laisvai klajoti, neprisirišti prie materialių vertybių, bet yra gi ir kita pusė – alkoholis, narkotikai, ligos ir šiaip higienos trūkumas. O jei vaikai atsiranda? Nesenai kažkieno blog’e mačiau labai kraupų ir realistišką trumpą filmą šia tema apie jauną valkatų porėlę, mergina nėščia, ir t.t., po kurio man valkatų romantika kažkaip dingo (: gaila tik dabar niekaip nerandu pas ką tą filmuką žiūrėjau



  3. Elžbieta Sako:

    Profile photo of Elžbieta

    Aš tikrai neromantizuoju jų :)
    O apie vaikus apskritai turiu atskirą nuomonę: jei jau turėt vaikelį, tai tik tada, kai jam bus visos sąlygos gražiai,pakankamai ramiai gyventi. Tikrai negalima paskui save tempti ir vaikų. ne ne ne
    Geria ir narkotikus vartoja ne tik valkatos ;)



  4. Arvydas Sako:

    Gal maištauja? Nenori gyventi įprasto gyvenimo būdo? Šiaip tai nelabai norėčiau taip gyventi… ta paskutinė fotkė su išskrosta žiurke tai labai skani :)



  5. shiny Sako:

    Aš nesakau kad tik valkatos kažką vartoja (: tiesiog mano nuomone, tamsioji valkatavimo pusė daug didesnė negu šviesioji
    Dėl vaikų aš palaikau tavo nuomonę. Bet čia klausimas, ar palaiko jie? Būna idealistinių valkatų bet taip pat šį kelią pasirinkę labai daug tiesiog asocialių žmonių, kuriems nerūpi tokie dalykai, kurie nesisaugo ir visa kita. Tai man kelia šiurpą (:



  6. Elžbieta Sako:

    Profile photo of Elžbieta

    Arvydai, o gal iš tikrųjų maištauji tu pasirinkdamas sėslų ramų gyvenimą? Įprastą gyvenimo būdą, kaip terminą, mes suprantam labai įvairiai iš savo varpinės :)

    shiny, šitie man neatrodo tiesiog šiaip asocialūs. Panašūs į tyčinius tokius :)



  7. scania Sako:

    Amerikė nepadeda savo visuomenės ,,lūzeriams”. Silpnuosiems padeda tik europiečiai – pašalpos, medicina, būstas. Toks ten gyvenimas – tau privalo sektis :) O čia matom merikės veidą be holivudo kosmetikos :)



  8. Paulius Sako:

    Esu matęs panašių vaizdelių Niujorke. Tiksliau, ne tik matęs, bet ir užuodęs:)



  9. pliumpa Sako:

    trumpai teko patirti “valkatos” dalią, kai vieną pusmetį studijuojant negavau bendrabučio. Visas turtas kuprinėje ir miegi kur kas priglaus, ačiu, turėjau daug gerų draugų, tai tik porą kartų teko laiptinėje ir Vingio parke nakvoti. O veliau įsiprašiau vienos bendrabučio komendantės ir gavau kambariuką už 100 Lt/mėn. Vis dėlto gerai kai žinai kad vakare pareisi į šiltą kambarėli ir nereikia auditorijoje ar skaitykloje sėdėti, kol budėtojas išvaro. Neblogų vaizdelių galima ir Vilniuje atrasti. Man tik keista, kad vieni jų “keliauja” su manta, o yra tokių kurie visai nieko neturi (toks buvo Žvėryno Petriukas-kuris gyveno po pušim, tik šiais metais kažkur pradingo).



  10. kostia Sako:

    šiaip ar taip tai arba Lemtis, arba prakeiksmas. Nenoriu tikėti,kad blaivaus proto žmogus save pamerktų visam gyvenimui.





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar