Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Seksas-vyram, moterims-rūtų vainikėlis

Seksas-vyram, moterims-rūtų vainikėlis

Paskaičiau ką tik alkopunk blogo įrašą, ytin intriguojančiu pavadinimu “seksas ir moterys.” Ooo mielosios krūtų ir ****os nešiotojos, tai mes mes mes kaltos, kad seksualinė revoliucija pakrypo ne į tą pusę, mes kaltos, kad bachūrai užuot ėję į plotus ir klubus pasilinksmint, eina ten savo pimpalų pagalast. Ir atleiskite, visi ir visos, už tokį vulgarumą, na bet bloooga. Suprantat, bloga. Mane piktina, kad dėl tokio nežaboto seksualumo protrūkio kaltinamos moterys. Bet tai jaučiu kol visokios olia lia ir panašus mėšlas egzistuos, žmogizmas įsigalės tik kitame tūkstantmetyje.

Manau jau visiems seniai nusibodęs nuogų bobų aiškinimas reklamuose (atsibodęs, ale kaip gerai veikiantis) – plakate su pusnuoge moterim,siūlančia kažkokį produktą,matau užkoduotą message: “nupirk produkta=paimk moterį” (citata iš žmogizmo). Na bet kodėl vis dar pilna reklamų “rinkis, kurią nori” ir panašaus mėšlo su visiems puikiai suprantama potekste? Reklama veikia. Reklama siūlo tai, ko labiausiai norim. O labiausiai juk norim būt iškruštos? Ot tos palaidūnės moterys… Ot vargšai vyrai…kažkas ėmė ir užkodavo jų smegenis, kad vietoj pasišokimo, jie rytų akimis merginas, kurios už bokalo taurę pasiryžusios atverti jam visą savo grožį. VISĄ. Palaidūnės moterys…nesugeba numaldyti savo aistrų ir atsisakyti eržilų glamonių. OMG, o jei dar netyčia ėmė ir pareiškė savo nuomonę lovoje ir išėjo pas kitą, turim šviežiai iškeptą Miesto Kalę. Ja ja, vyrai gali mus krušt arba ne, o mes turim tik vieną pasirinkimą – laužytis. Na bent kokį pusmetį.

O įdomu bachūrai pagalvojo, kad jie ir patys pisama mėsa? Ir turbūt dar labiau iškrušta nei moterys. Padaryta pro visus galus. Ir iš****a dar didesnės masės – visos visuomenės. Pastatyk namą! Tam reikia pinigų. Visas pasaulis skelbia, kad be pinigų nebus ir moterų. O nebus moterų, nebus vaiko. O dar geriau jei vaikų daug. Pamėtai po visą pasaulį, ir rojus tau garantuotas. Nekalbu apie homoseksualizmą. Lesbietės – gražu, gėjai – verčia vemt. Dabar gal tik retam sukelia šypseną moterys statybininkės ir pan. O ką kalbėt apie vyrus-sekretorius? Vyrus-aukles? Vyrus-namų šeimininkes??? Nori būt gražiu (metroseksualai) – tave išvadins pediku nelaimingu. Vienintelis šiuo metu priimtas vyro įvaizdis: vyras-vibratorius. Nesmagu gyventi vibratorių ir pisamų mėsų amžiuje, oi nesmagu…

December 19th, 2007 Randasi Visuomenė


11 komentarų to “Seksas-vyram, moterims-rūtų vainikėlis”

  1. J Sako:

    va čia tai gerai. aiškiai ir griežtai. pritariu.



  2. celeje Sako:

    aš ir skaičiau tą alkopunk įrašą, o be to ir nereikėjo skaityt, matau, kas dedasi aplink. ir visa tai kelia dvi mintis: iš tiesų siaubą varo tas palaidas gyvenimo būdas, merginų nu(si)vertinimas, vulgarumas, ir netgi kai kurių išvaizda: tikrai olia lia. iš kitos pusės, juk ir moteris yra aistringas žmogus, kurią gali apimti stipri aistra pirmą kartą tą vakarą sutiktam vaikinui, tai kodėl ji turi tramdyti save tam, kad nepasirodytų pasileidusia kale. ir man iš vis juokingi tie, pasilaužyti dvi savaites, mėnesį, pusmetį, tada įgauni padorios merginos statusą.



  3. PinkCity Sako:

    kad dėjai, tai nepagailėjai… Tai vat kol gerai veiks tas pusnuogių kompiuterizuotų gražuolių atvaizdų naudojimas reklamose, tol jie juos ir dės. Civilizuotesniame užsieny kažkaip mažiau pastebiu tų žiūrėk-papai-pirk-teliką reklamų. Išaugsim gal kadanors.
    Ai, iš esmės aš pati problemos dėl to klausimo nejaučiu, dėl nieko nesijaučiu kalta, tai man gerai ;)



  4. Martynas Sako:

    Ogo, kiek nuoskaudos išliejai :)

    Dėl reklamų su pusnuogėmis merginomis: taip, labiau galima kaltinti to kūrėjus ir pačius vartotojus, nei modelius. Žiauri tiesa: kol yra paklausa, tol bus ir pasiūla.

    Turiu akmenėlį ir į merginų daržą. Pažiūrėk, kaip save pateikia merginos įvairiuose pramogų bei pažinčių portaluose. Kūno ir malonumų kulto propagavimas aukščiausiu laipsniu. Ir, rodos, nėra pikto dėdės šalia, verčiančio tai daryti. Na, tikrai ne visos pateikia save kaip žaisliuką, bet ir ne visiems vaikinams tik vienas galvoj.



  5. Elžbieta Sako:

    Profile photo of Elžbieta

    Na taip, tie pažinčių puslapiai…manau šitaip elgiamasi norint dėmesio. O jei jau turi seksovą foto, kalnai vaikinų žinučių garantuoti. Ką daryti, jei jos kitaip negali kompensuoti savo proto trūkumo or something? :) Taigi, iš esmės pažinčių tinklapiai tokioms ir tokiems skirti. Bent jau lietuviški.



  6. party planning help Sako:

    Thanks for your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you might be a great author.
    I will always bookmark your blog and will often come back someday.
    I want to encourage that you continue your great writing,
    have a nice day!

    My web blog – party planning help



  7. Marcy Sako:

    Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital
    to assert that I acquire in fact enjoyed account your
    blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.



  8. lined stationary paper Sako:

    Hi there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely
    digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they will be benefited from this website.

    Look at my web page lined stationary paper



  9. wedding checklist timeline Sako:

    When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added”
    checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service? Many
    thanks!

    My website – wedding checklist timeline



  10. financial help Sako:

    Thanks on your marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you’re a great author.

    I will always bookmark your blog and will often come back at
    some point. I want to encourage one to continue your
    great work, have a nice weekend!



  11. Taren Sako:

    “Elžbietos nuotykiai





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar