Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Gal praeis tingumas. O gal ir ne. Tikriausiai ne :)

Gal praeis tingumas. O gal ir ne. Tikriausiai ne :)

Jau kelinta diena beviltiškai bandau pradėti rašyti naują įrašą. Nieks nesirašo nors tu mane kirviu užkapok. Ne, taip žiauriai iš tikro nereikia. Čia “Nusikaltimo ir bausmės” knygos padariniai. Beje, būtent ja ir Vytauto V. Landsbergio “Obuolių pasakomis” pasipildo mano skolinamų knygų sąrašas. Dar neseniai tam tikra prasme susigundžiusi g-taško įrašu įsigijau “Kankinkime artistą”.

O juk gavau pusę nuotraukų iš kelionės po Europą. Galiu pradėt vėl keliauti mintimis po nuotykius. Bet ne. Pirštai ant klaviatūros nelimpa. Nors tu mane kirviu užkapok. O nuotraukos keliančios šypseną. Ypač šita:

Sekso muziejuj Amsterdame 

 Valentinas praėjo oi kaip smagiai, Vasario 16oji mane migdo, matematikos bandomasis išlaikytas teigiamam balui, nuspręsta turbūt laikyti  dar ir dailės egzaminą, mąstoma apie darbą Paryžiuje vieną mėnesiuką vasarą. Tiesiog yra kas priima ir kas padės, tad geriau jau Paryžius nei Palangos barai? Vėliau gal lauks Izraelis. Jei pavyks. Arba Ukraina, jei nepavyks.

 Gal tingumas praeis ir aš pagaliau: nupiešiu atviruką Baddogui, pasimokysiu anglų laikus, nupiešiu iliustracijų “Verslo klasės” konkursui, nusipiešiu šabloną, atrašysiu porą laiškelių, sukursiu trumpametražį, parašysiu tūkstantį įrašų į blogą.

Beje, kitą savaitę KNYGŲ MUGĖ! Who’s in?

Tags: February 16th, 2008 Randasi Aš aš ir aš


4 komentarų to “Gal praeis tingumas. O gal ir ne. Tikriausiai ne :)”

  1. anyzhiai Sako:

    Kaip ash tau pavyyyydzhiu del Izraelio :(



  2. kostia Sako:

    jo. Izraelį gerai. vienitelė šalis, iš kurios nenorėjau išvažiuot.



  3. vklase.livejournal.com Sako:

    Laukiame.



  4. Andrius Sako:

    o as taip laukiau tu aprasymu





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar