Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Ar įmanoma tapti girtam nuo saldainių?

Ar įmanoma tapti girtam nuo saldainių?

Grįžau va ką tik namo ir žiū – guli ant stalo saldainių su likeriu viduje dežutė su…vienu vienutėliu saldainiu. Na kagi, sveikiau figūrai, bet vis viena šeimynai numečiau bairį, kad nuo tiek tikrai neprisigersiu. Ir tikrai, kiek reiktų suvalgyti saldainių su likeriu, kad tapčiau girta? Jei manot, kad merginom daug nereikia, smarkiai klystat ;)

Kol pati neišbandžiau visko praktiškai (kažkaip gaila skrandžio…) negaliu atsakyti šimta procentų už internete rastą informaciją. O internete rasta informacija man tvirtina, kad teoriškai, net jei alkoholis neišgaravo gaminant ir sudaro mažiau 5% viso saldainio, prisigerti neįmanoma, kad ir kiek jų suvalgytum. Tada pabandžiau surasti ant dežutės kiek čia to alkoholio slypi tame saldainyje, kurį ką tik susigrūdau sau į burną. Velnias, tikslios informacijos nėra: 45% cream liquer, kurį sudaro gal 10 skirtingų produktų.

Kitas šaltinis nurodo informaciją apie saldainius su 1.5% romo. Skaičiuojam: jei romo stiprumas 35 procentai ir alkoholis nebuvo sunaikintas gaminimo metu, kad išlenkti dvi čierkas(po 20ml) romo, mums reiktų suvalgyti 4 litrus šių saldainių!

Kokia išvada? Kad prisivalgius šitiek saldainių, dėl pilvo skausmų, girtumo tikrai nebejausit. Bet gal vis tik yra savanorių?

January 9th, 2008 Randasi Ne į temą


7 komentarų to “Ar įmanoma tapti girtam nuo saldainių?”

  1. Martynas Sako:

    Esi valgius saldainių su vodka? Girtumas užpultų greičiau nei pilvo skausmas. Tiek neprisivalgiau, bet stresą man tikrai sumažino :)



  2. vonioje Sako:

    o dar, saldainiai labai veikia po ilgo abstinencijos laikotarpio, nėštumo, pvz. pasigert gal ir nepasigersi, bet lengvai apsinešt tikrai įmanoma. bandžiau :))



  3. Elžbieta Sako:

    Profile photo of Elžbieta

    Martynai, na gal pavadinimas truputį netikslus. Aš turėjau omeny savo mėgiamus, su likeriu ;) ne, su vodka nebandžiau. Nesu didelė degtinės mėgėja :)



  4. ztkp.lt (Gytis) Sako:

    Profile photo of ztkp.lt (Gytis)

    Einu saldainių pirk . Pasiimsiu pinigus, taupytus juodai dienai :D



  5. Juozas Sako:

    Tokie saldainiai labai tinka pagiriom, ir netgi truputį padeda :)



  6. u Sako:

    Yra dabar kažkokie apvalūs balti saldainiai. Viduj kažko pripilta. Sako, kad vaikai prisiperka, po pakelį suvalgo ir to pakanka, kad apsinešt.



  7. Lucile Sako:

    You post very interesting posts here. Your website deserves much more visitors.
    It can go viral if you give it initial boost, i know very useful tool that can help
    you, simply type in google: svetsern traffic tips





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar