Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Ak, Maksai, grįžk pas mane kuo greičiau..

Ak, Maksai, grįžk pas mane kuo greičiau..

Ak, Maksai,

Man visai negėda šitaip viešai išreikšti savo jausmus Tau..Juk pats žinai – nors mūsų draugystė buvo trumpa, trukusi vos mėnėsį, aš tave įsimylėjau. Priskretau prie tavęs it vantos lapas pirty prie šiknos..Ir nieka negaliu sau padaryti-kasdien tave prisiminus dusauju apie tas nuostabias akimirkas, praleistas kartu, svajoju apie akimirkas, kurias dar praleisim, jei tavo stebuklas palies ir mane. Ak, Maksai Maksai, sugrįžk pas mane prašau :'(

Šiuo metu gedinti, blogai rusiškai skaitanti tavo Penelopė Elžbieta

—————————–

Va taip va, mielieji. Galiu garsiai, kiek tai įmanoma skaitmeniniu formatu, pareikšti, kad nuo šiol suprantu Hario Poterio maniją, nes pati įgyjau panašią “hariu poteriu suagusiesiems” vadinamai knygų serijai priklausomybę. Kalbu apie Maksą Frajų ir jo “Echo labirintus”.

-Na ir ką gi tas Maksas veikia Echo labirintuose ir, iš vis, kas tas Echas??? – paklausite Jūs.
-Ogi Maksas yra trisdešimtmetis, kurį visą gyvenimą kankino nemiga naktimis. Pagaliau užmigęs, jis sapnuodavo ryškius ryškius sapnus. Dažnai jam sapne, kažkokioj smuklėj, prisisapnuodavo ir toks vyriškis, Džufinu ji vadino, ir tas Džufinas 10 metų pradingęs vieną dieną grįžta į Makso sapnus ir pakviečia palikti jam nemielą Mūsų Pasaulį ir tapti Echo (kito Pasaulio Širdis, kito pasaulio Jungtinės Karalystės sostinė, kurioje egzistuoja magija) Slaptosios Tarnybos vado, t.y. jo, Naktiniu Veidu ir atsiunčia iš kito pasaulio neegzistuojantį tranvajų. Maksas pagalvoja: “Et, velniai griebtų, pabandysiu” ir patenka į visai kitą, tačiau jam mielą, savą miestą, kur little by little tampa vienu stipriausių magų. Ir visai netyčia. Jam tiesiog sekasi. Savam pasauly buvęs nevykeliu, šiam jis-autoritetas, vilkintis Mirties Mantija.
   O toliau seka daugybė daugybių nuotykių ir savotiškas humoras.

Pačią pirmą šios serijos knygą “Atėjūnas” jau seniai buvau užmačius bibliotekoj, tačiau jos viršelis – į mane žvelgiantis Sigutės Ach katinas, nežadėjo kokio rimtesnio veikalo, tad taip ir nepaskaičiau, kol netyčia į rankas pakliuvo “Paprasti stebuklingi daiktai”-trečioji knyga. Iš pradžių nieko nesupratau-prie tiek naujų pavadinimų ir terminų reikia įprasti, o paskui Maksas Frajus mane įtraukė į savo stebuklingą pasaulį lyg tornadas. Kasdien skaitydavau šimtus puslapius ir atrodė vis negana ir negana. Gerai, kad prieš akis buvo dar 3 knygos. Tačiau ir jas surijau akimirksniu. Leidykla “Nieko rimto” žada išleisti visas “Echo labirintų” serijos knygas, tačiau nuo paskutiniosios pasirodymo praėjo jau nemažai laiko, o skaityti rusiškai man būtų tikra pekla.

Taigi, neapsigaukit prastai parinktomis viršelio iliustracijomis, Maksas Frajus tikrai vertas jūsų dėmėsio ir fantazijos.

Bijau, kad nenudžiūčiau iš meilės Tau, Maksai…

   

 

 

May 27th, 2008 Randasi Knygos


7 komentarų to “Ak, Maksai, grįžk pas mane kuo greičiau..”

  1. pliumpa Sako:

    laukiu nesulaukiu sekancios knygos, beje ar žinai, kad Maksas Frajus yra pseudonimas ir stebuklingo miesto prototipas Vilnius?



  2. Elžbieta Sako:

    Profile photo of Elžbieta

    Žinau žinau ;) net truputį nustebau,kad iš tikrųjų šias knygas parašė…moteris :) aš, kai skaičiau jos interviu, supratau,kad Vilnius nėra prototipas, o tiesiog laaabai panašus į Echą :) Na šiaip ar taip, tai dar viena priežastis mėgti Vilnių:)



  3. Gintarė Sako:

    Profile photo of pepermint

    Keista, aš gal prieš metus gavau pirmąją dalį su katinėliu ir kažkur padėjau net nepavarčius. Dar pamenu pagalvojau, kaip keista, kad vaikiškas knygas dovanoja :) Matyt reiks surasti ir paskaityti ;)



  4. Salomėja Sako:

    Profile photo of salomeja

    Aš skaitau pirmą dalį. Traukia labai, bet skaitau rekordiškai ilgai. Gal kad nėra intrigos ir gali sau skaityt ramiai, be siekio kuo greičiau sužinoti.



  5. Knyga Sako:

    Perskaičiau šią knygą. Labai patiko.



  6. Lina Sako:

    paguoda kol išeis nauja dalis http://www.maksasfrajus.lt



  7. Johne952 Sako:

    I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, its rare to see a great blog like this one nowadays cdgbebedebef





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar