Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Papasakok, kaip svajoji gyventi

Papasakok, kaip svajoji gyventi

Man rūpi tu, SKAITYTOJAU :) Papasakok, kaip svajoji gyventi

Pamenu,kartą su mama sedėjome kavinėje ir aš jai aiškinau kaip mane užknisa pasaulis, jo purvas, ir kad norėčiau nuo viso to pabėgti į kokią nuošalią trobelę ir pasislėpti nuo veidmainiškumo, apgavysčių, neteisybės. Žodžiu, tapti laukine atsiskyrelė ir susikurti sau pasaulį tokį, kokio noriu pati :) Mama man pasakė, kad vis tiek nepabėgsiu. Dar tardama pirmuosius žodžius, supratau, kad ji teisi.

Tačiau vis tik apie kokį gyvenimą svajoju AŠ?
Norėčiau gyventi šokolado šaly ir nestorėti… Žinoma, juokauju (iš dalies) :)

Ateities autoportretas

—-
Atsikeliu ryte, tušas nutekėjęs. Tiesa, to niekas nemato, nes tušas iš tiesų egzistuoja tik mano vaizduotėje. Tiesiog man patinka nubėgusio tušo vaizdas ant susivėlusios galvos. Dažytis tiesiog nemėgstu. Į mane žiūri žiurkė. Gyvenu draugiškam skvote, kurio pirmame aukšte yra salė skirta koncertams, o salės kampe vakarais veikiantis bariukas. Kiekvieną savaitgalį vyksta įvairūs renginiai, tad liūdėti nėra kada. Kaip ir tynginiauti. Kiekvienas skvoto gyventojas privalo padaryti ką nors visos bendruomenės labui. Gyventi čia gavau pasiūlymą po 2 metų klajonių po pasaulį. Miestas didelis. Priklausau nežinomai menininkų grupuotei. Linksma kompanija, užsiemame gatvės menu ir perfomansais. Kartą net esame padarę bendrą parodą. Kolkas užsidirbu judriausioje gatvėje pardavinėdama savos gamybos atvirutes. Kartais iliustruoju kokią knygą vaikams. Manau atėjo laikas paduoti paraišką į artimiausią dailės akademiją.

—-

Tavo eilė pasakoti 

January 8th, 2008 Randasi Aš aš ir aš


4 komentarų to “Papasakok, kaip svajoji gyventi”

  1. egle Sako:

    kdl istrynei mano komentara



  2. Elžbieta Sako:

    Profile photo of Elžbieta

    tai kad neištryniau aš nieko :o



  3. egle Sako:

    atsikeliu, pries akis barselona stadionas, lekiu pasimakstint su thiery henry and ronaldinho, o po to dar pazaidziu kartu su jais siek, tiek o po to tapau tapau tapau



  4. Thaer Sako:

    Geriausia buvo pirmoji, Arnoldas pats viską darė, mažai žmonių, bet už tai vien barleoigi kalbėjo ar apie jų aktualius dalykus. Antroji buvo ok, pataisė pirmosios smulkmenas, bet jau atsirado tokių iknių kaip Gaumina ar one.lt ar kažkas, nesvarbu, bet tokie jau maždaug dėl savo reklamos atėjo.. Vistiek tik porą tokių prane imų, o kiti vienaip ar kitaip įdomus ar naudingi. :) Trečioji visi kas popsas, tikriausiai, kas norėjo, tas ir atėjo į tuos kalbėtojus.. Ir nuo pirmo iki paskutinio sau reklamą darėsi.. Tas pats chazinas atėjo tam, kad savo DimDim pareklamuotų.. Paskaityk prie tai numestą linką ir jo atsakymą į mano klausimą, koks pointas jo kalbos buvo blogerių konf :))Ai ku, barleoigi dažnai iaip susirenka “pabendraut” kokiam bare.. bet kadangi 22:00 tik prasidėjo afterparty, tai mamytė manęs nei leidžia, ir galbūt nebuvau įdomiausioje dalyje. :/ Deja, neturėjau kas parvežtų, o autikai nebevažiuoja po 24, tai neapsimokėjo ir eiti..





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar