Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Kuo gruodžio 10 yra nuostabi ir kuo užknisa

Kuo gruodžio 10 yra nuostabi ir kuo užknisa

Sveiki žmonės ir žmonės!Ar žinote, kuo gruodžio 10 yra nuostabi? Aš jums pasakysiu:

  • Nuo 1950 metų Jungtinių Tautų Organizacija gruodžio 10-ąją skatina valstybes minėti Žmogaus teisių dieną. Taigi dabar mes galime išdidžiai kaip kokie kalakutai papusti plunksnas ir visiems aiškinti kiek daug turime teisių. 30 straipsnių, ir visi JŪSŲ!
  • 1896 metais mirė žymus mokslininkas Alfredas Nobelis (pamenate, tas, kur sukūrė dinamitą). Nepaliko savo palikimo jis našlaičiams, nepaliko šunų prieglaudai, o paprašė kasmet įsteigti penkias Nobelio premijas – po vieną už fizikos, chemijos, literatūros, medicinos ir taikos srities (šitą aš užsirezervuoju ateičiai ;) ) pasiekimus. Oi pažiūrėsim, kas galės savim labai didžiuotis.

Beje. Be rimtų Nobelio premijų vėliau pradėtos rengti ir nerimtos Ig Nobel. Šios nominacijos skiriamos už keistus ar praktiškai nenaudingus atradimus. 2001 m. Ig Nobel premija suteikta ir lietuviui Viliumui Malinauskui už sovietinių figūrų parką, kurį jis įkūrė Druskininkų rajone, Grūte. Tai pavadinta keistu Taikos srities atradimu.

  • Manote viskas? Toli gražu! Dar gruodžio 10 yra Futbolo iš didžiosios raidės diena! Kadangi Lietuvėlės debesys dar neapdrabstė metriniu sniego sluoksniu (tiesą pasakius, jokiu sluoksniu dar neabdrabstė), siūlau mėgstantiems šį žaidimą išlįsti laukan, pasikviesti senai ir nelabai matytų draugų ir draugiškai sulošti vietiniame stadione. Kadangi nesu viena iš futbolo fanatikų, pasirinksiu širdžiai mielesnį žaidimą: 21 mušinėjant keliu kamuolį.

O kuo gruodžio 10 užknisa?

PIRMADIENIS šiandien, mielieji, PIRMADIENIS…:/

December 10th, 2007 Randasi Ne į temą, Velniškai įdomu


3 komentarų to “Kuo gruodžio 10 yra nuostabi ir kuo užknisa”

  1. Anonymous Sako:

    Tupinejo po kiema pasipute, ispuike sauletoj dienoj, jaunikliai du nebrandus kalakutai… isdidus, puikybej savo netikroj, jie vienas kita asilu vadino… Ir tare asilas (lig tol rupsnojes zole patvoryj) -as, senas asilas zinau, kad asilas esu, o jus- tik kalakutai..! (asociacija. Pirma kart uz pirsto patrauktas.. Potyris.)



  2. kostia Sako:

    pirmadieniai -ne drabo dienos/, taip vadinamos šlangavimo dienos.
    ūkvedys vasia daro pachmiela, vado nebus. daruotojai sedės ir nedirbs.
    Darau pravaikštą:)



  3. ElzbietaI Sako:

    Dear Anonymous,
    deja, mano smegenų vingiai visiškai nesuvirškino, ką jūs turėjote omeny





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar