Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Trys lietuviški pavyzdžiai sakantys – Ir tu gali!

Trys lietuviški pavyzdžiai sakantys – Ir tu gali!

Tęsiant šitą temą norėčiau su jumis pasidalinti tautiečiais, kurie mane įkvėpė siekti tikslo ir yra puikus norų išsipildymo, jei tik labai trokšti, pavyzdys. O jų yra trys:

  • Sigute Ach. Dar prieš kelis metus atvirukų lentynose visus skyrius buvo užėmę nuobodūs, sovietmečiu kvepiantys (dvokiantys?) atvirukai su žvakėmis ir paauksuotomis raidėmis. Tačiau kartą atsirado nauja lentyna atvirukų su skraidančiomis karvėmis, išsišiepusiais ilganosiais angelais ir fone kiekvieną kartą šmėščiojančiomis kopėčiomis į dangų. Taip aš atradau Sigutę Ach. Ši kūrėja nebaigė dailės akademijos, tačiau šiandien turi įkūrusi vieną bene sėkmingiausiai dirbančių leidyklų Lietuvoje – “Nieko rimto“. Dedu milžinišką pliusą vien už “Obuolių pasakas“.

 

  • Gytis Ivanauskas. Niekad nesidomėjau teatru, tačiau apsilankiusi “Nusikaltimas ir bausmė” spektaklyje, susirgau teatro manija. Šis aktorius neišsigando rizikos ir įkūrė savo vardo šokio teatrą. Iš pradžių nebuvęs rimtas konkurentas kitiems teatrams, Gytis pagaliau išaugo jam vis primetamus infantilumo rėmus ir pristatė visus nustebinusį naują spektaklį “8 kvadratiniai metrai”.

 

  • Simonas Petkevičius iš “Flaxon“. Visai neseniai jis atidarė alternatyvios muzikos klubą “Face” Kaune. Ką pats Simonas apie tai kalba: „Jau nuo savo maištingos paauglystės laikų svajojau įkurti klubą, kur personalas žinotų kiekvieno nuolatinio lankytojo vardą, kur retkarčiais barmenas sušuktų „statau!“, o padavėjas ne tik atneštų garuojantį kepsnį, bet ir suskeltų anekdotą.“ Pati svajoju kada įkurti jaukią kavinukę-šokolado parduotuvę, kur galima būtų pasėdėti vakarais. Jei jis įgyvendino savo svajonę, kodėl aš negaliu?

Tags: , January 25th, 2008 Randasi Visuomenė


6 komentarų to “Trys lietuviški pavyzdžiai sakantys – Ir tu gali!”

  1. shiny Sako:

    gali gali (: viskas bus gerai



  2. KaVeikti.lt Sako:

    O ksa tau sakė, kad tu taip negali? :)



  3. Elžbieta Sako:

    Profile photo of Elžbieta

    Na tai buvo labiau retorinis klausimas. Vidinė motyvacija,pasidrąsinimas ;)



  4. kostia Sako:

    žinoma kad gali viską, prie noro įmanoma viskas .



  5. Arvydas Sako:

    Gytį Ivanauską mačiau neseniai spektaklyje “Tolima šalis”. Super vaidino!



  6. Elžbieta Sako:

    Profile photo of Elžbieta

    Et turbūt buvai tam spektakly, kur aš dvi savaites svaigau, kad nueisiu sausio pabaigoj, bet kažkur užmiršau užrezervuot bilietus :/ Tai vienas nedaugelio jo spektaklių, kurio dar nesu mačius :)





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar