Elžbietos nuotykiai » Archyvas » Pasidaryk milžinišką Kit Kat // PimpThatSnack

Pasidaryk milžinišką Kit Kat // PimpThatSnack

Kažkada seniai seniai, kai dar egzistavo NKTV ten parodė šį neįtikėtiną tinklapį: pimpthatsnack.com, kuriame žmonės dalinasi 2,3 ar net 30 kartų didesnių nei realybėj populiarių saldumynų receptais. Argi kokiam jūsų draugui smalyžiui nebūtų malonus šokas gavus kad ir 3.5kg sveriantį Kit Kat batonėlį? Prisipažinsiu, man būtų. Ir tada nusispjaučiau į visas dietas, verkšlenimus dėl svorio ar smarkiai padidėsiantį cholesterolio kiekį. Tad jei turit tokį draugą/ę kaip aš, šis, ir daugelis kitų, receptas turėtų patikti. Va čia tai tikrai originali
dovana.

PRADEDAM!!!

MILŽINIŠKAS KIT KAT

12 pieniško šokolado plytelių po 200g (2.8kg viso)
3 dežutės vaflių ledams (nežinau ar tokius parduoda Lietuvos prekybos centruose, tačiau jų labai lengva išsikepti patiems. Pasikliaukit Pragaro Virtuve ar tiesiog paieška patiekalų
tinklapiuose).
1 maišelis šokoladinių sausų pusryčių
1 indelis šokoladinio kremo (ala “Nutela”)

Pirmas žingsnis. Pasidarome milžinišką Kit Kat formą. Recepto autoriai naudojo storą kartoną ir tiesiog jį suklijavo lipnia juostele. Daaaug lipnios juostelės, kad nebūtų jokių tarpų. Bei nepamirštam Kit Kat logo ;)

Antras žingsnis.Vidų apklijuojam folija (ypač atidžiai įspaudžiam foliją aplink raides), ištepam sviestu ir ištirpdę šiek tiek šokolado (geriausia tirpdyti inde įdėtame į verdantį vandenį) ištepam plonu šokolado sluoksniu mūsų geldelę ir įdedam į šaldytuvą (jei telpa :D ). Kol šokoladas sukietės pasidarom šiokį tokį įdarą – sumaišom šokoladinius dribsnius su šokoladinių kremu. Tada dedam taip: sluoksnis vaflių, sluoksnis įdaro, sluoksnis vaflių…na supratot ;) Kuomet užpildom visą formą pilnai, supilam likusį šokoladą į šonus. Mmmm…šokolaaadas… Ir žinoma sukišam vėl į šaldytuvą kietėti.

Trečias žingsnis.Toliau recepte rašoma apie problemas susijusias su
folija. Kaip ji įlindo į šokoladą ir pan. Tad patarčiau nuo pat pradžių naudot plėvelę skirtą maistui vynioti ;) Ketvirtas žingsnis.Suvyniojam dičkį į foliją ir susišaudom milžinišką Kit Kat pakuotę. Štai originalo ir papimpinto šokolado santykis:

December 18th, 2007 Randasi Pasidaryk pats


5 komentarų to “Pasidaryk milžinišką Kit Kat // PimpThatSnack”

  1. Jonny1990 Sako:

    Nerealu :D:D:D



  2. KaVeikti Sako:

    Aš paprašyčiau padaryti tokį Bounty… arba Tupla.
    Šeip tikrai orginali dovanėlė. ir ne tik draugui, bet ir dietos besilaikančiam priešui :)



  3. mar2tynas Sako:

    Šitas geras. Reiks kada išmėginti



  4. karolytea Sako:

    nerealu noriu tokio



  5. Silvija Sako:

    Man ziauriai patiko ar galite jus pvz tokius dalykus parduot ;)





Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar