Elžbietos nuotykiai » Archyvas » “Inteligento nuotykiai” – “nekaltas” sovietinis humoras

“Inteligento nuotykiai” – “nekaltas” sovietinis humoras

Opa pa, mano bloge atsirado dar viena nauja skiltis – seni dienoraščiai. Karts nuo karto įdėsiu kokį įdomesnį įrašą iš praeities įvykių :) Pirmasis šiandien:Cha cha, poniutės! Beskaitant labai nekaltą “anų laikų” anekdotų knygelę dar nekaltesniu pavadinimu “Inteligento nuotykiai” ,posakis “mūsų laikais to nebuvo” praranda prasmę.Tad kaip sako knygelės sudarytojas Petras Šibilskis “Taigi, skaitykite, juokitės. Linkiu jums malonių minučių!”:

ĮVADINĖ PASKAITA

Medicinos institute profesorius skaito įvadinę paskaitą tik ką priimtiems pirmojo kurso sudentams:
– Atsiminkite, mano jaunieji kolegos, kad geras gydytojas turi turėti tris pagrindines sąvybes: atidumą, stiprią širdį ir šaltakraujiškumą. Pabandysiu šias savybes pademonstruoti…Laborante, įvežkite lavoną!
Laborantas įvežė ant ratelių paguldytą lavoną. Profesorius priėjo prie lavono, pakėlė antklodę, įkišo pirštą į lavono užpakalį, po to ramiai įsikišo jį sau į burną ir kaip niekur nieko klausia:
-Gal kas nori iš jūsų tai pakartoti?
Auditorijoje tyla. Studentai sužavėti…Staiga atsikelia vienas studentas, greitai prieina prie lavono ir viską pakartoja. Studentai patenkinti: ir mes ne iš kelmo spirti!
Taip..dvi savybes jūs tikrai turite, – pagyrė studentą profesorius. – Bet jums dar trūksta atidumo…Kitaip jūs būtumėt pastebėjęs, kad į burną aš buvau įsikišęs kitą pirštą…

ĮVADINĖ DALIS

Kiekviena kvalifikuota paskaita turi turėti trumpą, originalią, intriguojančią įvadinę dalį, iš kurios lyg savaime seka pagrindinė paskaitos tema. Reikia pasakyti, kad tai pasiseka tik aukšto lygio dėstytojams…Štai kaip pradėjo savo paskaitą vienas medicinos instituto profesorius:Kai aš dar buvau studentas, labai mylėjau vieną mergaitę…Atrodom ir ji mane mylėjo, ir mes jau svajojome apie vestuves, bet..kelią perėjo mano draugas, ir viskas išįro. Tokiu būdu, kaip sakoma liaudyje, aš likau su nosimi. Tiesa, mano draugas liko visai be nosies…-Užsirašykite paskaitos temą: “Sifilis ir jo pasekmės”.

BLOGA ATMINTIS

-Prisiminkime praeitos paskaitos medžiagą, – siūlo medicinos instituto profesorius studentams prieš pradedant naują medžiagą. – Taigi, koks žmogaus organas gali padidėti 10 kartų?
Auditorija, beveik vien iš mergaičių, tyli.
-Jūs, drauge studente, – pakviečia vieną studentę profesorius.
Ta atsistojo, prunkštelėjo, paraudo ir tyli.
– Nežinote? Gerai, tada jums padės kaimynė iš kairės.
Ta atsistojo, sukikeno ir taip pat tyli…
-Gal kaimynė iš dešinės žino? – viliasi profesorius.
Ir ta paraudo ir tyli…
-Ech, jūs! Tokios jaunos esate, o tokią blogą atmintį turite! Juk tik keletą dienų atgal aš jums pasakojau, kad jeigu žmogus išsigąsta, tai jo akies lęšiukas gali padidėti 10 kartų…Tarp kitko tas jūsų “chi chi” – tik tris kartus…

NESKUBĖKITE!

Vienas senas profesorius skaitydamas paskaitas medicinos institute mėgdavo gana atvirus išsireiškimus. Kadangi auditorija daugiausiai buvo iš mergaičių, tai jos vieną kartą galutinai supyko ant profesoriaus ir nutarė jį pamokyti: kai jis dar kartą ką nors tokio nešvankaus leptelės, jos atsistos ir išeis iš auditorijos.Kita profesoriaus paskaita buvo apie lytinius organus. Profesorius viską išdėstė korektiškai, bet vienoje vietoje, kalbėdamas apie negrų organus, pabrėžė:- Nustatyta, kad negroidinės rasės vyrų organai vidutiniškai 30procentų didesni už baltųjų rasės, todėl, mielos mergaitės, siūlau tai gerai įsidėmėti…Studentės nutarė, kad šito jau pakanka, ir vienai davus ženklą, visos atsistojo ir patraukė durų link.Profesorius patylėjo minutėlę sutrikęs, paskui sušuko:- Mergaitės sustokite! Aš gerai suprantu jūsų nekantrumą, bet galiu nuraminti: garlaivis į Afriką išplaukia tik rytoj ir jūs laisvai suspėsite…

December 12th, 2007 Randasi Seni dienoraščiai


Komentarai uždrausti



Powered by WordPress | Blue Weed by Blog Oh! Blog | Įrašų (RSS) ir Komentarų (RSS).

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar